Over ons

Sipke Gelling Publishing & Training b.v.

Sipke Gelling van Gelling Publishing & Training

Gelling Veiligheidsopleidingen biedt met samenwerkingspartners en uiteraard ook autonoom OVK, MVK en HVK opleidingen aan. Hiernaast hebben wij samen met Ing Pieter de Boer HVK RAH de adviestak Gelling Advies gerealiseerd.

Onze opleidingen zijn allen SKO-Hobeon erkend en de adviestak richt zich met name op toetsing RI en E, het maken van Plannen van Aanpak, en doen van ongevalsanalyses, maar meer ook het begeleiden van V en G coordinatoren in de bouw alsook binnen woningcorporaties. Ook bieden wij trajecten op maat aan.
Sinds 2022 hebben wij, juist door al deze activiteiten, als project manager mevrouw Marlies Slings aangesteld voor de coördinatie, uitvoering en begeleiding van de HVK -opleiding alsook voor onze adviestak.

Sipke Gelling blijft in de frontlinie voor opleidings- en adviestrajecten.
De HVK opleiding alsook onze adviestak wordt gedragen door een adviesraad, deze raad wordt bijgestaan door mr.Jan Harmen Kwantes en dr. Walter Zwaard.
Vele docenten op HVK en academisch niveau staan ons bij om kwaliteit en scherpte te waarborgen. Wij staan bekend om drie pijlers….
Enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit, hier draait Gelling Veiligheid en advies op.
Wij hopen u graag voor vragen en ondersteuning van dienst te kunnen zijn.

Lees meer informatie over Gelling Advies in het leaflet.